Случват се много неприятни тенденции. По линия на хоспитализациите, на

...
Случват се много неприятни тенденции. По линия на хоспитализациите, на
Коментари Харесай

Орел, рак и щука: Никой не иска да разбере, че без мерки с коронавируса ще стане по-зле

Случват се доста неприятни трендове. По линия на хоспитализациите, на сериозните случаи и смъртността като данни сме все едно към края на ноември и началото на декември, 2020 година, до момента в който като разпространяване на болестта все едно сме при започване на ноември, 2020 година. Това съобщи математикът Петър Велков.
В рамките на месец-месец и половина може да има 9000 души в болница, предизвести Велков. Той предизвести, че е доста евентуално в този интервал да достигнем 16 000 смъртни случая, т.е. нови над 5000. Велков счита, че при липса на ограничения ще стигнем до 300 смъртни случая дневно – въпросът е обаче какъв брой ще съумяваме да записваме като статистика. Надвишената смъртност по данните на Национален статистически институт обаче ясно демонстрира " скритото ", сподели още той пред Нова телевизия.
 Водените от Алибегов и Коларов заведения предизвестиха: Готови сме да бъдем и по-директни в отстояване на правата си Водените от Алибегов и Коларов заведения предизвестиха: Готови сме да бъдем и по-директни в отстояване на правата си
Позиция от страна на Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на българските заведения (СБЗ), водени от Ричард Алибегов...
Велков уточни и, че в последните 17 дни хората стигат 2,5 пъти по-бързо до интензивно лекуване, както и за увеличената смъртност. Според него, главната причина за това по-бързо утежняване на нещата е английският вид на ковид.
На въпрос, който и преди известно време – по какъв начин да се ръководи рецесията отвън мантрата затваряме всичко, той отговори, че провалите върху стопанската система ще са по-сериозни и дълготрайно. 26% от умрелите от COVID-19 в България са в трудоспособна възраст, а съгласно данни от Англия 10% от оздравелите имат здравословни проблеми, което спъва работоспособността им, акцентира математикът., счита той. И добави, че!
Локалният метод с ограничения по области може да прави работа, в случай че фактически се работи, а не се измиват ръце, безапелационен е той. " Дефиницията на Айнщайн за полуда е да правиш едни и същи неща и да очакваш друг резултат ", съобщи Велков.
Отпорът
Същевременно и специалисти по обучение разясниха пандемията. По думите им, в България не можем да се оправим с противоепидемичните ограничения, тъй като в учебните заведения няма задоволително пространство и не се съблюдава задоволително отдалеченост. На Запад какво направиха – по-големи класни стаи, разделяне на класове на утринна и следобедна промяна, по-малко хора на едно място, с цел да се понижи рискът, обясниха специалистите.
 Една година ковид в България – най-големият мит е, че ограниченията не работят Една година ковид в България – най-големият мит е, че ограниченията не работят
На 8 март, 2020 година публично беше открит първият случай на COVID-19 в България. Оттогава преживяхме две талази на болестта, като вто...
Ричард Алибегов, който е ръководител на една от браншовите организации на заведенията, и Радка Чернева, представител на фитнес промишлеността, са безапелационни, че не е рисково да отидеш на заведение или във фитнес. Чернева счита, че хората, които вземат решенията за коронакризата в България, в действителност не знаят какво вършат и работят на правилото проба – неточност.
" Не виждам безусловно никаква аргументация за какво би трябвало заведения, фитнеси и молове да затварят – там има безусловно непоколебим надзор ", настоя Алибегов.
От заведенията и отварянето им до 14 дни ще забележим резултата, отвърна задочно Велков и акцентира, че ограниченията в този момент не се съблюдават, по тази причина и отварянето води до това. По думите му, отхвърляме всичко, което ще ни помогне да живеем по-нормално с вируса - да вземем за пример всеобщо тестване в учебните заведения.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР