Случвало ли ви се е смартфонът ви да е включен,

...
Случвало ли ви се е смартфонът ви да е включен,
Коментари Харесай

Ето как да разберете дали телефонът ви се подслушва

Случвало ли ви се е смарт телефонът ви да е включен, само че не деен (тоест да стои в подготвеност, без да го пипате и без да организирате диалози от него), и откакто говорите с другари на чаша вино, да ви демонстрира реклами по тематиката, която сте обсъждали?

Не, не си въобразявате - телефонът в действителност подслушва вашите диалози с другари!
 Никога не теглете пари от банкомата, в случай че видите това Никога не теглете пари от банкомата, в случай че видите това
Скиминг устройствата, сложени в банкоматите, могат да бъдат разпознати, в случай че потребителите ревизират деликатно машините преди да...

За това предизвестяват и консуматори, които са си изпатили от интелекта на смарт телефоните, и разнообразни експерти в сферата.

" Много консуматори неведнъж виждат, че малко откакто обсъдят дадена тематика с приятелите си, се появяват тематични реклами в обществените мрежи и търсачките на телефона. Затова съветваме клиентите си да заобикалят да разискват секретни или финансови въпроси, както и персонални данни, наоколо или по телефона ", споделя ръководещият сътрудник на информационната организация B&C Марк Шърман пред Prime.

Измамниците могат просто да откраднат тези данни и да ги употребяват за финансиране на банковата си сметка, предизвестява Шърман.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР