Случвало ли ви се е да си правите сметки без

...
Случвало ли ви се е да си правите сметки без
Коментари Харесай

Ивайло след сензационното отпадане в "Игри на волята": Лидерите трябва да рискуват!

Случвало ли ви се е да си вършиме сметки " без кръчмар "? Или да кажете " хоп " преди да скочите? Или да сложите каруцата пред коня? Със сигурност! На кого ли не му се е случвало, само че представете си какво ще се случи, в случай че ви гледа цяла България! Е, това сигурно го е изпитал на собствен тил Ивайло от " Игри на волята ", който стана следващия участник, напуснал шоуто след елиминационна битка.

Виж още: " Маскираният артист " и Мария: взе участие ли фолк дивата в шоуто?

Припомняме ви, че Ивайло съзнателно " избра " своя съперник - 18-годишната ученичка Джералдин, с вярата да я бие елементарно на борбата за оставане в шоуто и по този начин да " разчисти " племето на Жътварите. Така де, към този момент в профил Ева от Ловците, за какво да не се оправи с още момиче? Е, Джералдин имаше други проекти...

Виж още: Приятелство за милиони: Историята на Гери Малкоданска и Никол Станкулова

В последна сметка преднината оказа помощ на Джералдин, точността на Ивайло беше това, което му попречи и закономерно пое към дома си. " Дойдох на арената с концепцията, че ще я победя и ще можем да понижим силите на Жътварите, само че в " Игри на волята " всеки може да победи всеки – през днешния ден аз бях надвит. Силно се надявам племето ми да се оправи без мен и да бъдат по-единни ", показа Ивайло откакто загуби борбата.

Виж още: Чудото, което Чудомир от " Игри на волята " прави за едно младо момче

" Лидерите би трябвало да рискуват за племето си ", безапелационен бе Ивайло, въпреки и по този начин и да не беше признат от Рибарите като едноличен водач поради представянето му в последните игри.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР