Случвало ли ви се е да се събудите наспани, свежи

...
Случвало ли ви се е да се събудите наспани, свежи
Коментари Харесай

Сбогом, тъмни кръгове! Как успях да си върна сияйния поглед само за 1 минута

Случвало ли ви се е да се разсъните наспани, свежи и без сенки под очите? Не? Е, умерено, не сте единствените!

Като редактор в уеб страницата Edna.bg всекидневието ми е много динамично, всеки ден е друг, трогателен, само че от време на време и много изтощителен. Ето за какво да се събудя и да наподобявам като панда ми е много познато. И под “панда ” нямам поради сладка и симпатична, а с огромни тъмни кръгове под очите, като че ли излизам от някой постапокалиптичен филм.

 Nivea Личен архив

Наясно съм, че аргументите за това са стрес, дехидратация, небалансирано хранене и колкото и да се пробвам да ги заобикалям, някак не всеки път ми се получава. Ако някоя от вас съумява всеки ден да изпива по два литра вода и да изяжда по една салата и две ябълки, да вдигне ръка!

Същото важи и за козметиката - опитвала съм какви ли не кремове и серуми, които обаче желаят непрекъсната приложимост и два месеца мазане, с цел да виждам мъъъничка разлика. Разбира се, търпението ми не е с височината на Еверест и по тази причина много пъти съм търсила бързо и ефикасно решение на казуса с изтощения взор. Колкото и да не ми се желае да го споделям, ще би трябвало да го призная - същото важи и за дребните, фини бръчици към очите, които с всяка година се усилват.

 Nivea Личен архив

Оказва се, че съм търсила еквивалента на прикрито пиратско богатство в козметиката, само че не щеш ли благодарение на  открих сандъчето със злато . А тази драгоценност в действителност е много дребна и компактна, събира се и в най-малката дамска чанта и може да се употребява на всички места и когато и да е.

Околоочният коректор е точно това бързо и елементарно средство, с което заран съумявам да си върна за секунди свежия тип и огряния взор и то единствено с няколко бързи кликвания. Дори нямам потребност от гъбичка за декор дьо загар или четчица - единствено нанасям няколко капчици и с комфортния и мек апликатор разпространявам без да си мацам ръцете.

Спечели ме също с това, че се нанася отмерено, не се напластява в линиите под очите, омекотява и хидратира кожата през целия ден , а с помощта на хиалурона в нежната му формула, не помня за тези досадни бръчици, на които все дублирам, че е рано да се появяват!

 Nivea Личен архив

Обикновено го нанасям небрежно заран преди да завърша грима си със серпантина и пудра , само че от време на време си поставям още малко за в допълнение ободряване преди да вляза в някоя среща или пък след работа преди да се видя с другари.

А нали знаете какъв брой е досадно, когато по средата на деня забележите, че ви се появява някоя пъпка? Без суматоха - е подобаващ за цялото лице и прикрива сполучливо зачервяванията и пъпките , тъй че към този момент няма потребност да пускате засрамено кичур коса над челото за прикритие! се предлага в два разнообразни нюанса – ярък звук и междинен звук , тъй че мога да ги съчетавам за по-прецизен грим или за прикриване на точно такива недостатъци. 

С това малко оръжие в дамската си чанта се усещам постоянно сигурна , че пандите са на несъмнено място в горите на Китай, а за мен остава само свежият и огрян взор и нежната гладка кожа, на която даже гореспоменатите четириноги биха завидели.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР