Случка от улиците на наш град за пореден път успя

...
Случка от улиците на наш град за пореден път успя
Коментари Харесай

Виртуоз с Голф шашна всички СНИМКА

Случка от улиците на наш град за следващ път съумя да шашне потребителите на обществената мрежа Фейсбук.

Сив " Фолксваген ", който е от легердарната серия " Голф ", изненада с волна или неволна маневра. За случката, която е довела до обилни нерви на лидера, доста данни няма, само че това не пречи на хората да изградят версии за случая. Не закъсняват и дежурните смешки на непознат тил.

Ситуацията била снимана на 19 февруари в Монтана. Колата е увиснала на дребна стеничка, която се намира сред тротоара и паркоместата, които са малко по-високо. Гледката се добавя от кофите за боклук, намиращи се на сантиметри от " композицията ".

Поредното виртуозно осъществяване на лидер или просто малшанс? Жителите на Монтана са разграничени в мненията, като някои считат, че е демонстрация на неприятен усет да се вършат смешки на гърба на лидера. Други гледат на станалото с голяма доза комизъм, а пиперливите смешки не закъсняват. Вижте част от мненията на монтанчани:

" Важното е да се снима и да станем известни за 5 минути, а какъв брой индивида обаче попитаха има ли потребност да му се помогне? Всички са " съвършените " водачи, но то се вижда по пътищата какво е в реалност и на следващия ден ще щракнат и сеирджиите. Заприличали сме на примати за едни лайкове да омаскарим всеки ", написа Тихомир Б.

" На всеки може да се случи. Никога не се смейте на непознатото злощастие през днешния ден той а, на следващия ден вие. Ако е пийнал опрощение няма, само че в случай че е станало несъзнателно е кофти ", прибавя Христо П.

" Какво толкоз? Може да се мушне още една кола. Колегата мисли и за другите - да има къде да паркират ", отбелязва Валентина К.

" Виртуоз " в паркирането... ", установи Пепка А.

" Просто я е хвърлил в контейнера. Какво толкоз ", чуди се  локален гражданин.
" Не може да я му я откраднат по този начин ", написа Жоро А.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР