Случи се така, че ние мислехме, че на 10 ноември

...
Случи се така, че ние мислехме, че на 10 ноември
Коментари Харесай

Медиен експерт: Комунизмът сега тепърва трябва да пада

Случи се по този начин, че ние мислехме, че на 10 ноември е паднал комунизмът с мирни средства. Оказа се, че в действителност той изобщо не е паднал, в случай че погледнем политиката на Владимир Путин. Той е отсрочен с 30 години. Сега занапред ще би трябвало да пада и ние би трябвало да вземем страна в тази значима борба. Това разяснява в утринния блок на bTV медийният специалист Георги Лозанов.

Според него доста хора у нас са не запомнили какво зло е комунизмът.

Не си дадохме сметка, че това, което се случва в Украйна, е вследствие на това, че някогашният Съветски съюз имаше очакване да се интегрира към демократичния свят. Сега 30 години по-нататък се оказа, че ни минимум няма желание да се интегрира, добави Лозанов. По думите му една страна може да се познае дали е тоталитарна, в случай че в нея има агитация.

Журналистиката ти дава късмет самичък да избереш, тя те осведоми. Но върви голяма пропагандна борба, която назоваваме хибридна война. Войната е хибридна, тъй като е експорт на агитация и корупция, сподели Лозанов.

Относно последната ранглиста на " Репортери без граници "  Георги Лозанов показа, че е добре, че сме се изкачили напред в класацията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР