Случайните запознанства могат да прераснат в неангажираща връзка. От всяка

...
Случайните запознанства могат да прераснат в неангажираща връзка. От всяка
Коментари Харесай

Вижте 5 признака как неангажиращата връзка може да се превърне в брак

Случайните запознанства могат да прераснат в неангажираща връзка. От всяка връзка обаче, даже в нея да не влагате особени очаквания и планове, може да се трансформира в дълготрайна, същински отдадена връзка, даже в брак. Проучванията демонстрират, че инцидентните срещи и неангажиращите връзки могат да имат отрицателни последствия, като ниско самочувствие, меланхолия, само че пък могат да бъдат и основа за благоденствие, обич и благополучие в бъдеще. Затова в никакъв случай не игнорирайте знаците. Ако забележите някои сигнали, че връзката ви, въпреки и неангажираща, има капацитет да прерасне в нещо по-дълбоко и същинско, не ги неглижирайте. Кои са признаците, че инцидентната ви връзка, която поддържате без особени планове за бъдещето може да се трансформира в брак?

Вие сте луди един за различен
Този първи стадий от всяка връзка може да е лъжовен и да ви подведе, само че в случай че след прекосяването на етапа на медения месец към момента сте бясно влюбени един в различен, това е добър знак. Ако вие и сътрудникът ви вършиме всичко допустимо, с цел да прекарвате всяка свободна минута дружно, това е добра основа, на която по-нататъшната ви връзка може да стъпи и да прерасне в нещо в действителност съществено.

Вие не си играете един с различен
Личи си, когато играете игрички и се вършиме на забавни и недостъпни. Ако обаче сред вас с колегата ви не съществува фалш, а се държите изцяло естествено един с различен, не мислите какво да кажете авансово или не се стараете изкуствено да се харесате един различен, това е симптом, че сте откровени в връзките си и не си играете.

Искате да се опознаете добре
Неангажиращата връзка може да прерасне в брак или в дълготрайна връзка, в случай че и двамата желаете да се опознаете добре, да разберете всичко за другия и не спирате да изпитвате любознание един към различен. Нито един от вас няма срещу да се срещне със фамилията и приятелите на другия. Половинката ви се отнася общително и учтиво с хората, които са значими за вас, а това значи доста.

Щастието на другия за всеки от вас е приоритет
Когато в една връзка трайно се настани егоизмът, това е спънка за щастието. Единият от сътрудниците или и двамата гледат на първо място личния си интерес и комфорт. Това е рецепта за разпад на връзката. И назад – в случай че за всеки от вас щастието на другия е от първостепенно значение, връзката ви има капацитет да се трансформира в благополучен брак в бъдеще.

Умеете да взимате решения дружно
Невинаги това си проличава през цялото време на връзката, само че в случай че са се появили моменти, в които е трябвало да взимате решения дружно и сте съумели доста добре да се справите с тези провокации като двойка, това е добър сигнал, че вие сте добър тим дружно и мислите сходно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР