Случаят с отравянето на бившия руски шпионин Сергей Скрипал във

...
Случаят с отравянето на бившия руски шпионин Сергей Скрипал във
Коментари Харесай

Случаят Скрипал показва, че Москва е противник, заяви шефът на Пентагона

Случаят с отравянето на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал във Англия демонстрира, че Русия е "избрала да бъде стратегически съперник ", съобщи през вчерашния ден американският министър на защитата Джим Матис, представен от Франс прес.

"Ние постоянно сме желаели да сътрудничим с Русия, когато е било допустимо ", съобщи Матис в отговор на журналистически въпроси за допустимо възстановяване на връзките сред Вашингтон и Москва след преизбирането на Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила за държавен глава на Русия.

"За жал те в последно време избраха да бъдат стратегически съперници, като се съди по случилото се във Англия и това, което видяхме в Украйна и Крим ", добави шефът на Пентагона след среща с норвежкия си сътрудник Франк Баке-Йенсен.

Матис посочи, че Съединени американски щати са открити за съдействие и желаят мир и непоклатимост, само че в същото време ще пазят демократичните си институции и членовете на НАТО.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР