Случаите на зараза с коронавируса се увеличиха сериозно от петък

...
Случаите на зараза с коронавируса се увеличиха сериозно от петък
Коментари Харесай

Ръст на новите случаи на коронавирус в Испания

Случаите на болест с ковид се усилиха съществено от петък насам в, като новите денонощни случаи са 15 550. Това излиза наяве от данните на министерството на опазването на здравето, написа.
За последните 14 дни на 100 000 поданици има 149 случая на болест. В средата на март те бяха спаднали под 130 на 100 000 поданици. Пикът в тази тенденция беше в края на януари, когато те бяха близо 900 на 100 000 души. Над 3,27 милиона души бяха инфектирани в Испания от началото на пандемията, а смъртните случаи, свързани със болестта, са общо 75 199.
 Испания с още ограничавания за пътуванията по Великден Испания с още ограничавания за пътуванията по Великден
Министерството на здравеопазването на Испания и районните държавни управления се договориха на съвещанието на Междутериториалния съвет да з...
Испания е забранила пътуването сред другите области и е лимитирала обществените събития до 4 души по време на Страстната седмица, с цел да се избегнат събирания по Великден, които биха могли да доведат до увеличение на случаите на болест. Баровете и заведенията за хранене остават отворени в по-голямата част на страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР