Слово поле. Кандидатите за евродепутати на листата на ГЕРБ и

...
Слово поле. Кандидатите за евродепутати на листата на ГЕРБ и
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Ева Майдел и Андрей Новаков присъстваха на света литургия и курбан по повод Гергьовден в село Ряхово

Слово поле. Кандидатите за евродепутати на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за изборите за Европейски парламент Ева Майдел и Андрей Новаков участваха на света литургия във връзка огромния християнски празник Гергьовден. Това стана тази заран в храма „ Свети Георги “ в село Ряхово (Община Сливо поле), оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Отец Станимир води службата, а Ева Майдел и Андрей Новаков възпламениха свещ дружно с десетките вярващи.
„ Съхраняването на традициите в Ряхово живи и предаването им на младите е гаранция, че селото ще продължава да пораства, да се развива и да става все по-хубаво “, сподели Новаков при срещата си с хората в обитаемото място.
„ Всеки път, когато идваме в района се вижда, че има едно освен това, дали ще е една детска площадка, дали ще са 10 нови работни места... Това значи, че всеки ден с европейските средства се осъществят планове и животът на хората се усъвършенства “, добави Новаков.
Сред формалните посетители бяха още националният представител от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев, сътрудниците му Светлана Ангелова и Андраин Райков, кметът на Община Сливо поле Валентин Атанасов, общински съветници, кметът на Ряхово Георги Атанасов, доста локални поданици и посетители.
Събитието продължи с раздаването на обичаен курбан във връзка празника. Местната фолклорна група към Народно читалище „ Познай себе си “ извърши песни, отдадени на Свети Георги.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР