Сложна плетеница от специално подредени рафтове, чиято основна цел е

...
Сложна плетеница от специално подредени рафтове, чиято основна цел е
Коментари Харесай

С този трик ще купите много неща за малко пари от хипермаркета

Сложна плетеница от особено подредени лавици, чиято съществена цел е да ловят клиенти, съставляват хипермаркетите. Експерти поучават купувачите да съблюдават няколко елементарни, само че значими правила, с цел да оцелеят в магазина. Първото от тях е да се върви с авансово квалифициран лист с покупки, да се чете деликатно етикета на продуктите, и да се не изкушава човек от ненужни движимости и храни.

Оказва се, че остаряла процедура на огромните магазини лови от ден на ден жертви: съгласно разпределението на рафтовете, разказано в проектите на всички магазини, най-старите артикули постоянно се поставят най-отпред на рафтовете.
 Имате компютър? Направете това, с цел да го запазите здраве Имате компютър? Направете това, с цел да го запазите здраве
Колко постоянно би трябвало да се изключва изцяло компютъра и какво се случва, в случай че оставяте устройството в режим на заспиване от самото начало...

Сетивата са най-активните съдружници на търговците. Колко пъти са ви казвали: " Не ходете гладни по магазините! ", Защото колкото повече сега ви се желае желаете да хапнете нещо, толкоз повече ненужни ще купувате. Но даже и да не сте гладни, супермаркетите имат най-различни способи да подбудят апетита ви.

Чувате радостна музика в супермаркета - включете вниманието си оптимално. Мелодиите се пускат с бързи темпове, където е значимо да се усили броят на продажбите.

Вероятно ви е направило усещане, че количките са много по-големи, в сравнение с в предишното. Това е по този начин, тъй като неумишлено човек се стреми да изпълни количката, до момента в който пазари без да се замисля. Търговците се възползват от тази уязвимост на мозъка.

На касовите гишета търговците слагат скъпи и не постоянно нужни дреболии: шоколадови бонбони, желирани бонбони в блестящо оцветени опаковки, сладолед, мокри кърпички, гелове за стерилизация на ръце, презервативи и така нататък Очакванията са вие, изтощени от взимане на решения в комерсиалната зала, да се отпуснете на касата и да си купите премия.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР