Сложиха скоби на колата на Кирил Ефремов от Под прикритие,

...
Сложиха скоби на колата на Кирил Ефремов от Под прикритие,
Коментари Харесай

Тишо Близнака псува като каруцар на улицата

Сложиха скоби на колата на Кирил Ефремов от „ Под прикритие ”, той бълва огън и жупел по адрес на чиновниците на „ Градска подвижност ”, Служители на „ Градска подвижност ” изнервиха спечелилия във втория сезон на рисковото риалити „ Къртицата ” Кирил Ефремов, видяха  папараците на „ Уикенд ”. Актьорът дотам се ядоса, че загуби благовъзпитание. От устата му даже излязоха сочни псувни.

Онзи ден Киро остана 30 минути без автомобил, откакто колата му бе закопчана със скоби. Лимузината бе паркирана погрешно в пресечка на ул. „ Раковска ” и напълно закономерно се оказа спряна от придвижване. Санкцията на „ Градска подвижност ” обаче се стори несправедлива на екранния Тишо Близнака от „ Под прикритие ”. Когато откри какво се е случило с возилото му, той стартира да се гневи на всеослушание. Видял жълтите скоби върху гумите на колата, Ефремов едвам не изпадна в нервност, обратно на славата, която му се носи в актьорската колегия – че е спокоен и балансиран човек.

„ Е, по какъв начин може такова нещо, бе!? ”, възмущаваше се актьорът, ръкомахайки. В един миг той огласи улицата и с псувни – коя от коя по-каруцарска. Ако го беше чул някой служител на реда, като нищо щеше да го арестува за дребно безчинство.

На помощ на 44-годишната звезда първо се притече негова другарка. Дамата на междинна възраст се опита да успокои Кирчо, само че той продължи да бълва огън и жупел по адрес на глобилите го чиновници. Ядосаният Ефремов организира и няколко къси диалога по телефона, а 15 минути по-късно на мястото дойде гологлав мъж по дънкови бермуди. Двамата потеглиха дружно към закопчания автомобил, с цел да изчакат хората на „ Градска подвижност ”, които трябваше да освободят „ задържаното ” возило. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР