Сливен. Заседание на Общинската комисията по безопасност на движението и

...
Сливен. Заседание на Общинската комисията по безопасност на движението и
Коментари Харесай

Сливен: Проведе се заседание на Общинската комисия по безопасност на движението по пътищата

Сливен. Заседание на Общинската комисията по сигурност на придвижването и превоз по пътищата се организира в Община Сливен. Това оповестиха пресцентъра на Общината .
В него участваха ръководителят на комисията заместник-кметът Румен Иванов и нейни членове, измежду които бяха шефове и представители на разнообразни институции в града и специалисти от Общината.
Точките от дневния ред на срещата бяха свързани с нуждата от въвеждането на нова организация на придвижването в някои елементи на града и предварителна защита против пораждане на пътнотранспортни катастрофи.
Поради възходящия им брой в разнообразни градски сектори бе взето решение да се ускори контролът и те да бъдат обезопасени. Сред нужните ограничения са слагане на повдигнати пешеходни пътеки или други средства за ограничение на скоростта за обезпечаване на сигурността на пешеходците, слагането на спомагателни пътни знаци и маркировка. Беше контрактувано пътна полиция да ускори контрола и членовете на комисията приканиха жителите да съблюдават разпоредбите за придвижване по пътищата. Ръководството на общината е отворено за разговор и оферти, свързани с пътната сигурност.
Общинската комисия по сигурност на придвижването и превоз по пътищата в община Сливен е образувана със заповед на кмета Стефан Радев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР