На територията на Сливен се провежда 24-часов контрол на скоростта. Превишаване

...
На територията на Сливен се провежда 24-часов контрол на скоростта. Превишаване
Коментари Харесай

Опасно шофиране: Превишаване на скоростта с над 90 км/ч са заснели камерите в Сливенско

На територията на Сливен се организира 24-часов надзор на скоростта Превишаване на скоростта с над 90 км/ ч . са снимали камерите при профилирана интервенция в Сливенско, оповестиха от полицията.

 enlightened От понеделник до края на седмицата екипи на пътна полиция наблюдават за съблюдаване на скоростните режими. От началото на интервенцията са снимани 548 клипа с превишаване на скоростта. Камерите за надзор са снимали съществени нарушавания в обитаеми и отвън обитаеми места.

► На път І-6, в региона на град Шивачево, при ограничаване 60 км/ч. екипи на РУ-Твърдица е засекли скорост 152 км/ч., като санкцията , планувана в закона е в размер на 1000 лв. . На същото място е засечена и скорост от 134 км/ч., за която е планувана санкция 800 лв..

► Екипи на бранш „ Пътна полиция ”- Сливен са снимали скорост 148 км. ч. при ограничаване от 60 км/ч., по време на надзор на път І-6 в региона на разклона за село Гавраилово, санкцията е 950 лв.. На същото място е записана скорост 115 км/ч., като санкцията е 650 лв.. На бул. „ Банско шосе ” в град Сливен, с ограничаване 50 км/ч., е засечена скорост 100 км/ч., санкция 600 лв..

За всички нарушавания ще бъдат издадени електронни фишове .

Всеки миг е значим! Последвайте ни ви, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР