Общо 223 кг кокаин са открити в щайги с банани

...
Общо 223 кг кокаин са открити в щайги с банани
Коментари Харесай

Откриха над 220 кг кокаин в супери в Германия сред банани

Общо 223 кг кокаин са открити в щайги с банани в няколко огромни хранителни магазини в Германия, оповестиха управляващите във Федералната република.

Това заяви Българска телеграфна агенция, като се базира на информация от Германската телеграфна организация (DPA).

Служители в 7 супермаркета в Берлин и в 4, намиращи се в провинция Бранденбург, разкрили през вчерашния ден пакети с кокаин, скрити измежду банани.

 Заловеният в Бургас кокаин е за 7 млн. $ (СНИМКИ и ВИДЕО) България 3 мин. Заловеният в Бургас кокаин е за 7 млн. $ (СНИМКИ и ВИДЕО)  Задържан е турчин, внесъл кокаин в България за 1 500 000 лв. (ВИДЕО) България 2 мин. Задържан е турчин, внесъл кокаин в България за 1 500 000 лв. (ВИДЕО)  Контрабандисти против куче: Лишен Мюлер залавя амфетамин, кокаин, марихуана, стероиди (СНИМКИ) Светът 2 мин. Контрабандисти против куче: Лишен Мюлер залавя амфетамин, кокаин, марихуана, стероиди (СНИМКИ)  Заловеният в Бургас кокаин е за 7 млн. $ (СНИМКИ и ВИДЕО) България 3 мин. Заловеният в Бургас кокаин е за 7 млн. $ (СНИМКИ и ВИДЕО)  Задържан е турчин, внесъл кокаин в България за 1 500 000 лв. (ВИДЕО) България 2 мин. Задържан е турчин, внесъл кокаин в България за 1 500 000 лв. (ВИДЕО)  Контрабандисти против куче: Лишен Мюлер залавя амфетамин, кокаин, марихуана, стероиди (СНИМКИ) Светът 2 мин. Контрабандисти против куче: Лишен Мюлер залавя амфетамин, кокаин, марихуана, стероиди (СНИМКИ)

Цената на това количество кокаин на улицата е сред 10 и 15 млн. евро, разгласи представителят на проверяващата работа на митниците на Берлин-Бранденбург Кристиан Ланингер.

Снимка: iStock

190 кг от опиата са открити в супермаркетите в Берлин и 104 кг – в Бранденбург. Полицията разгласи, че възнамерява да го изгори.

Разследването по случая се води от взаимен екип на следствените служби на Бранденбург и Берлин и проверяващата работа на митниците.

Полицията не разкри местонахождението на супермаркетите, в които е открит кокаинът.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР