Живеем във времена, когато готвачите са суперзвезди, а кулинарните предавания

...
Живеем във времена, когато готвачите са суперзвезди, а кулинарните предавания
Коментари Харесай

Рокери лакомници на запад - кулинарни приключения на мотор

Живеем във времена, когато готвачите са суперзвезди, а кулинарните излъчвания от дълго време излязоха от скучната атмосфера на телевизионното студио, с цел да тръгнат да обикалят по света в търсене на нови вкусни изкушения.
 Дейв Майърс от кулинарното предаване
Дейв Майърс от " Рокери-лакомници " загуби борбата с рака

Новината е споделена от сътрудника му Сай Кинг

Именно смесицата сред картинно информиращо предаване за пътешествия и кулинарно шоу с предписания завоюва на " Рокери лакомници " (Hairy Bikers в оригинал) милиони почитатели по света. Водещите му Дейв Майърс и Саймън Кинг демонстрираха, че са освен чревоугодници, само че и моторджии с усет към приключенията.

Точно поради това с изключение на кулинарните пътувания на мотор из родната им Англия, Майърс и Кинг имат и още няколко излъчвания, в които обикалят Азия и Южна Европа, както и издадени десетки кулинарни книги.
 Снимка 663807

За страдание 2024 година стартира с новината за гибелта на Дейв Майърс, който умря на 66-годишна възраст от рак в края на март. Нови сезони на " Рокери лакомници " надали ще има, само че най-малко можем да прегледаме още веднъж старите.
 Снимка 663808

През май имаме чудесна опция за това - по 24Kitchen стартира излъчването на първи сезон на " Рокери лакомници на запад ". В него ще забележим Майърс и Кинг в проучване на по западното крайбрежие на Обединеното кралство.

" Рокери лакомници на запад " е от 20 май всеки работен ден от 14 ч. по 24Kitchen.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР