Сливен. Сливен е домакин на кампанията Бъди войник. Това съобщиха

...
Сливен. Сливен е домакин на кампанията Бъди войник. Това съобщиха
Коментари Харесай

Сливен е домакин на кампанията Бъди войник

Сливен. Сливен е хазаин на акцията " Бъди боец ". Това оповестиха от Центъра за подготовка на специалисти-Сливен.

Заместник-началникът на защитата генерал-лейтенат Димитър Илиев и командирът на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов във връзка националната осведомителна акция на Министерството на защитата „ Бъди боец “.

От 16 до 18 ч. на площад „ Хаджи Димитър ” ще бъдат ситуирани  обособени щандове на типовете въоръжени сили и структури директно подчинени на министъра на защитата, за даване на настояща информация и рекламни материали. Ще има неподвижен показ на военна техника и мостри въоръжение от Центъра за подготовка на експерти – Сливен; неподвижен и динамичен показ на Регионална работа „ Военна полиция ” – Сливен; неподвижен показ на районен клуб „ Хаджи Димитър ” –  Сливен, към Национално сдружение „ Традиция ” – Нова Загора с униформени дрехи, нагръдни знаци, историческо оръжие и военни символи; неподвижен показ на клуб „ Родолюбие ” и осъществявания на Военния духов оркестър на Център за подготовка на експерти.

От 18.30 часа във Военен клуб-Сливен ще се състои концертът на Представителния отбор на Въоръжените сили. Сред реализатори са и Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Райко Кирилов и др.  В концерта са включени и представителни обединения към боен клуб-Сливен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР