Юристката Силви Русева от Ергенът“ е твърдо решена да заведе

...
Юристката Силви Русева от Ергенът“ е твърдо решена да заведе
Коментари Харесай

Силви oт „Ергенът“: За това, което направиха в национален ефир с мен, мога да ги осъдя

Юристката Силви Русева от „ Ергенът “ е твърдо решена да заведе дело против някои от участничките с риалито шоуто на bTV, които пропищяха, че се опасяват за живота си.
Докато съжителстваха под един покрив по време на фотосите на формата, избухна абсурдът, че Русева е заплашила при затворени порти и без камери софтуерния инженер Надя. Версиите тогава бяха за чупене на глави, поръчков побой, заливане с киселина и какво ли още не, написа „ Галерия “.Именно заради тези обвинявания с днешна дата брюнетката съобщи желанията си да съди за клюки и неистини досегашните си съквартирантки.
„ Много добре знаят, че са в народен ефир и по този метод клеветят и уронват престижа ми, само че те не могат да го схванат. Това, че съм учила и имам специалност, при тях не е по този начин. Коя гримьорка, коя сервитьорка, коя маникюристка. Не желая да ги наскърбявам, почитам всевъзможни специалности, само че да създаваш режисура и да караш човек да се усеща зле е неприемливо “, възмутена е Силви и уточни, че за такива клюки в ефир могат да понесат тежки санкции.
„ Затова, което направиха в народен ефир с мен, мога да ги осъдя. За клюка и засегнатост се заплащат над 10 000-15 000 лева Те дори няма да могат да ги платят тъй като някои от тях са безработни и живеят при майка си и татко си “, отсече още хубавицата.
В дъното на очернянето, съгласно думите ѝ, стои гримьорката Криси. Тя не просто направила огромната конспирация, само че и била в основата в нещата всички в къщата да я жигосат като неприятната. „ Тя наговаряше другите против мен. В основата стоеше злобата и завистта на това момиче към мен. Наистина я смятах за близка. Ние спахме в едно легло, от едната страна беше тя, от другата Миленка, които съм ги мислела за приятелки, само че в действителност се оказа, че са едни злобни змии “, безапелационна е Силви, която е повече от щастлива, че към този момент не е измежду тях. “Много съм щастлива, че тази мръсотия няма повече да се излива върху мен “, споделя тя.
Русинова смъкна маската и на един от дребното позитивни облици в „ Ергенът “ този сезон. Става въпрос за парфюмеристката Милена, която изрази терзанията си от Силви, че заплашва живота ѝ. “Всъщност преди този момент, до момента в който сме били дружно с фризьори и гримьори и са ни правили прически и грим, тя тогава не е била застрашена. Изведнъж, когато излиза на коктейла, т.е. на снимачната площадка с екипа стартира да се изяснява, че е застрашена от мен. Това е като Болшой спектакъл “, споделя пострадалата и заключава:
„ Може да е несъответстваща и да не може да реши обстановката по кое време човек е заплашен за живота си и по кое време не. Но най-вероятно напълно целеустремено разиграва този панаир като една актриса в роля, за което са се уговорили авансово “.Силви е безапелационна, че спекулациите им с психическото ѝ здраве са прелели чашата. „ Аз съм душевен и физически здрава. Преди да вляза в тази продукция, ни вършат психотестове. Над 3 теста с над 50 въпроса и настрана са ни изследвали, с цел да видят, че ние сме годни “, заключава тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР