Нека този празник бъде повод за нашето общо признание и

...
Нека този празник бъде повод за нашето общо признание и
Коментари Харесай

Каракачанов със силни думи към Българската армия: Вие сте истински пример за смелост, доблест и чест

Нека този празник бъде мотив за нашето общо самопризнание и признателност към всички, които служат в Българската войска
Този зов насочи в страницата си във Facebook някогашният министър на защитата Красимир Каракачанов в Деня на храбростта.
Българската войска е една от институциите с най-голям престиж в нашата страна, а за това заслуга има всеки един боец – от редника до генерала, безапелационен е още Каракачанов.
Да ги подкрепим и да ги пазиме, както те пазят нас.
Въпреки, че тази година бе взето решение церемониал да няма, това не трансформира смисъла и силата на този празник.
Прилагаме цялостния текст на посланието на Красимир Каракачанов към Българската войска:
На 6 май, деня на храбростта и празник на Българската войска, приветствам всички български бойци и офицери. Вие сте същински образец за храброст, героизъм и чест.
Всеки ден вие демонстрирате несравнимата си ангажираност и безрезервност, изпълнявайки своя дълг пред отечеството.
Българската войска е една от институциите с най-голям престиж в нашата страна, а за това заслуга има всеки един боец – от редника до генерала.
Ние, обществото, би трябвало да признаем и да ценим техния хладнокръвен дух и отдаденост освен през днешния ден, а всеки ден, тъй като българската войска заслужава нашата поддръжка и внимание.
За да се резервира и укрепи високият престиж на българската войска, е от значително значение да се обезпечи почтено възнаграждение, достъп до ново и съвременно оръжие и ясни благоприятни условия за развиване на професионалния път на всеки боец. Това не е просто искане, това е обвързване към тези, които с безкрайна всеотдайност служат на нашата нация.
Нека този празник бъде мотив за нашето общо самопризнание и признателност към всички, които служат в Българската войска. Да ги подкрепим и да ги пазиме, както те пазят нас.
Честит празник!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР