Сливен. Областният управител Чавдар Божурски се срещна със сестрите Зорка

...
Сливен. Областният управител Чавдар Божурски се срещна със сестрите Зорка
Коментари Харесай

Сливен: Областният управител Чавдар Божурски изказа благодарност на две сестри, намерили и върнали скъпи вещи

Сливен. Областният шеф Чавдар Божурски се срещна със сестрите Зорка и Христина Йорданови от кв. “Надежда “ в Сливен. Това оповестиха от Областна администрация Сливен . На 30 март двете откриха на улицата в кв. “Даме Груев “ непознат фотоапарат и таблет и ги предадоха в полицията. Чрез чиновниците в кварталния полицейски сектор скъпите движимости на стойност близо 1300 лв. бяха върнати на притежателя.
Срещата с двете сестри се състоя в Центъра за административно обслужване в квартала. Неин хазаин бе кметският наместник Диана Делчева. Областният шеф връчи благодарствени адреси на Зорка и Христина и им подари таблети. „ Честни действия като вашата би трябвало да бъдат уважавани от обществото “, съобщи Чавдар Божурски. „ Не сме научени да посягаме на непознатото. Чуждите неща няма да донесат нищо положително “, сподели Зорка. Тя е на 20 години, фамилна, майка на две деца на 2 и на 4 години. В момента продължава образованието си в независима форма на образование и е десетокласничка. Сестра й Христина е на 17 години, също е фамилна. Завършила е осми клас и има желание също да продължи образованието си. Съпрузите и на двете девойки работят.
След срещата регионалният шеф посети полицейския сектор в кв. “Надежда “. Началник на сектора е ст.инспектор Пламен Димитров. Пред чиновниците Чавдар Божурски изрече удовлетворение от работата им с локалната общественост, вследствие на което почтени действия, като тази на двете девойки, добиват заслужена гласност.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР