Млада жена, бореща се със сложно медицинско състояние, беше оставена

...
Млада жена, бореща се със сложно медицинско състояние, беше оставена
Коментари Харесай

Уязвима жена, оставена „покрита в синини“, след като е била „погрешно ограничена“ в отделението за психично здраве

Млада жена, бореща се със комплицирано здравно положение, беше оставена бита и натъртена, откакто е била „ неправилно лимитирана “ в отделението за психологично здраве, нейната майка твърди.

23-годишната Софи Макгуайър, която страда от комплицирано здравно положение, което визира очите и вътрешните й органи, беше лекувана в кралската болница NHS Scotland Forth Valley. Майка ѝ Лин споделя, че щерка ѝ се е пробвала да нападне здравна сестра и е била легнала със задържане – с притиснати гърди – което не е уместно за положението ѝ.

Лин прави оценка в хода на другите интервали в болничното заведение Твърди се, че Софи е била ограничавана по този метод към 100 пъти. 52-годишната жена споделя, че за първи път е забелязала синини по тялото на щерка си през август 2019 година, откакто Софи е била арестувана в поделение 1 в болничното заведение.

Лин сподели: „ В продължение на шест дни звънях, с цел да видя Софи, само че ми споделиха, че е прекомерно болна. На шестия ден най-сетне влязох и тя беше цялата в синини от главата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР