Сливен. Компютърна техника, включваща 14 компютъра, 2 принтера и 2

...
Сливен. Компютърна техника, включваща 14 компютъра, 2 принтера и 2
Коментари Харесай

Сливен: Полицията получи компютърна техника от Общината

Сливен. Компютърна техника, включваща 14 компютъра, 2 принтера и 2 тонера получи полицията от Община Сливен. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
„ Нека си пожелаем да живеем в по-спокойна и безвредна конюнктура, както и по-малко произшествия, които да нарушават публичния ред “, съобщи при срещата си с органите на реда кметът Стефан Радев.
От своя страна началникът на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Сливен основен контрольор Димитър Кикьов благодари за поддръжката и съдействието и изрази удовлетворение от ползотворната взаимна работа с общинското управление. Той добави, че компютърната техника ще способства за положителното обслужване на жителите и ще улесни значително работата на инспекторите от Детска педагогическа стая и оперативните служащи.
На срещата участваха заместник-кметът по финансите Румен Иванов и чиновници на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Сливен.
Средствата за компютърната техника са обезпечени от републиканския бюджет.
По време на срещата кметът Радев съобщи, че се обмисля концепцията за създаване на система за видеонаблюдение, обслужвана от надзорен център в Общината, както и монтиране на камери с лицево различаване на основни места в града. Беше разисквана и опцията за консолидиране на системите за видеонаблюдение на всички учебни заведения в една обща.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР