Сливен. Десетки хора се събраха на протест пред областната болница

...
Сливен. Десетки хора се събраха на протест пред областната болница
Коментари Харесай

Сливен: За доживотна присъда без право на замяна за убийството на седемгодишната Кристин настояват протестиращи

Сливен. Десетки хора се събраха на митинг пред регионалната болница в Сливен, където сега се намира причинителят на убийството на седемгодишната Кристин от село Сотиря, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ” – Сливен . Близки, другари на фамилията на момичето и хора от града упорстват за правораздаване и обективна присъда на килъра.
С запалени свещи в ръка присъстващите уважиха паметта на Кристин. Баща на малко дете в количка заплаши, че в случай че по отношение на упрекнатият за убийството Мартин Трифонов не бъде приложена цялата тежест на закона, може да се стигне до разпра.
Майката на Кристин Гергана Драгиева изрази отвращение от мнения на магистрати, че поради цялостното самопризнание на виновността си, килърът на щерка й може да получи по-лека присъда. „ Не желая смъртна присъда, дано живее и се мъчи в пандиза. Но не и да излезе след няколко години, и още веднъж да извърши свирепост и да посегне на друго дете “, съобщи Драгиева. Затова събралите се упорстват Трифонов да получи най-тежкото наказване, планувано в закона - доживотна присъда без право на подмяна.
Людмила ЙОРГОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР