Новата зона за безмитна търговия е изпълнена по най-модерните съвременни

...
Новата зона за безмитна търговия е изпълнена по най-модерните съвременни
Коментари Харесай

Най-големият безмитен магазин в България отвори врати на летище София

„ Новата зона за безмитна търговия е изпълнена по най-модерните модерни европейски и международни стандарти. “

Това съобщи заместник-министърът на превоза и известията Анна Натова по време на формалното разкриване на най-голямата комерсиална зона на летище София, Терминал 2.

„ Наблюдаваме оптимистична наклонност за повишаване на пасажерите на летище София, като техният брой през предходната година доближи близо 7 милиона. Целта която всички сме си сложили е в оптимално къси периоди да бъдат приключени плануваните планове в капиталовия проект на концесионера, част от които е зоната за безмитна търговия. Очаквам скоро да бъде открита и новата зона за храни и питиета “ , уточни заместник-министър Анна Натова.

Тя акцентира, че с реализирането на тези планове се извършва една от главните задания, обвързвана с смяна образа на летище София и превръщането му в съвременно и атрактивно летище , отговарящо на високите упования на непрекъснато увеличаващия се брой пасажери.

Новата безмитна комерсиална зона на летище София с повърхност от 1733 м², се оперира от интернационалната компания Avolta , с която СОФ Кънект имат подписан контракт. Зоната е ситуирана на съвсем 200 м² и в нея се оферират и български артикули.

Участие в събитието взеха основният изпълнителен шеф на СОФ Кънект Хесус Кабайеро, генералният управител на Avolta за България Емил Георгиев, основният изпълнителен шеф за Северна, Централна и Източна Европа в Avolta Валтер Зайб и комерсиалният шеф за Европа, Близък изток и Африка в Аvolta Алберто Иглесиас.

Ще се трансформират ли разпоредбите за престой и паркиране по бул. „ Патриарх Евтимий “ в столицата?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР