Сливен. Четири партии и коалиции, заявили участие за предстоящите местни

...
Сливен. Четири партии и коалиции, заявили участие за предстоящите местни
Коментари Харесай

Четири партии и коалиции подписаха в Сливен споразумение за честна и почтена изборна кампания без фалшиви новини

Сливен. Четири партии и обединения, декларирали присъединяване за идните локални избори в Сливен, подписаха през днешния ден съглашение за почтена и честна изборна акция без подправени вести, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Сливен . Споразумението бе подписано от претендентите за кметове Стефан Радев от Политическа партия ГЕРБ, Антоний Андонов от Политическа партия БАСТА, Румен Бозуков от Местна коалиция „ Движение дружно за смяна “ и Момчил Пантелеев от Християндемокартическа партия на България. На церемонията участваха и представителите на Българска социалистическа партия – Атанас Делибалтов и на „ България на жителите “ доктор Нина Борова, само че те не поставиха подписи под декларацията с аргумента, че постоянно съблюдават законите и етичните правила, по време и отвън предизборна акция.
Инициатор за съглашението е претендентът за втори мандат от Политическа партия ГЕРБ и кмет на Сливен Стефан Радев. Според него подписването на съглашението има символно значение и задава добър звук на акцията.
Дванайсет са записаните претенденти за кмет на Община Сливен в Общинската изборна комисия. Кандидатите за общински съветници са 351.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР