Следващият месец е горещ и не става дума само за

...
Следващият месец е горещ и не става дума само за
Коментари Харесай

Лятото на любовта започва: Венера е в Близнаци и какво да очаквате според зодията

Следващият месец е парещ и не става дума единствено за времето. На 22 юни, през днешния ден, Венера, планетата на любовта, публично навлиза в бъбривия и разговорлив знак Близнаци , и отбелязва началото на кокетното и цялостно с нови прекарвания лято, което чакахме.

По време на престоя на Венера в Телец се фокусирахме върху качеството, а не върху количеството, само че в този момент всичко, което желаеме, е просто да се позабавляваме!

Венера в Близнаци ни припомня за силата на общуването в нашите взаимоотношения. Откритите похвали и интелектуалната съгласуемост са превъзходен метод да укрепим на връзките ни с близките в този интервал. Ако сте необвързани и търсите обич, не се изненадвайте, в случай че календара ви стартира да се цялостни със срещи.

Дори в един миг сладостта на този сезон може да стане прекомерна. На 14 юли Венера образува квадрат с Нептун в Риби: въпреки че това може да е най-романтичният аспект, той усилва заплахата от илюзии, заблуди и обърквания. За да извлечете оптималната изгода от този пренос, не приемайте нещата прекомерно съществено, изключително в случай че става въпрос за първа среща с някого.

Лятото на любовта едвам в този момент стартира - и макар че по пътя има няколко турбулентни преноса, истината е, че Венера в Близнаци е за това да бъдете флиртуващи, обществени и да разгърнете интелектуалния си сексапил.

Ето какво можете да очаквате съгласно зодията си:
 Хороскоп за Венера в Близнаци: какво да очаквате съгласно зодията  Хороскоп за Венера в Близнаци: какво да очаквате съгласно зодията  Хороскоп за Венера в Близнаци: какво да очаквате съгласно зодията  Хороскоп за Венера в Близнаци: какво да очаквате съгласно зодията
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР