Следващите месеци ще бъдат трудни, може би много трудни. Сметките

...
Следващите месеци ще бъдат трудни, може би много трудни. Сметките
Коментари Харесай

Джонсън прогнозира умопомрачителни сметки за ток за британците

" Следващите месеци ще бъдат сложни, може би доста сложни. Сметките ни за ток ще бъдат умопомрачителни. За доста от нас заплащането за отопление на къщи към този момент е плашещо “, сподели той.

Според политика рецесията в Украйна е " хвърлила в смут " енергийните пазари, само че Джонсън изрази вяра, че Англия ще излезе от нея по-силна и по-просперираща.

Премиерът в оставка добави, че наследникът му скоро ще разгласи нови ограничения за финансова поддръжка на съгражданите.

По-рано английският енергиен регулатор Ofgem разгласи нарастване с 80% на оптимално допустимата сметка за електрическа енергия за потребителите от 1 октомври заради възходящите международни цени на силата. Така оптималната сметка за британците може да нарасне с 1578 паунда, или 80%.

Предишният предел на цената на силата беше £1971. Ръководителят на енергийния регулатор Джонатан Бриърли предизвести, че цените на силата евентуално ще продължат да порастват и прикани бъдещия министър-председател на Обединеното кралство да предприеме нови ограничения за битка с възходящите цени.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР