Следващата година ще бъде една от най-трудните в последно време

...
Следващата година ще бъде една от най-трудните в последно време
Коментари Харесай

Тамара Глоба за 2023 г: Най-страшно ще е през януари, после абсолютно всичко ще се промени 


Следващата година ще бъде една от най-трудните напоследък за цялото човечество. Тази прогноза е направена от известния съветски астролог Тамара Глоба прд задгранични медии.

Според нея 22 декември и 23 януари могат да станат сериозни месеци, които ще дефинират събитията за години напред. Тамара Глоба има вяра, че сложните събития от последно време последователно ще останат в предишното и всичко ще се оправи.

Планетите предсказват, че те ще бъдат началото на световно преструктуриране на целия международен ред, смяна в цивилизацията и смяна в мозъците на хората. “Събитията, които се отнасят до този сложен интервал, след това ще доведат до предпочитание за сливане на целия свят, колкото и необичайно да звучи в този момент.

Всеки се е затворил в себе си и това ще продължи до 2024 година И от 2026 година ще стартираме тези събития, които могат да доведат до отворен свят. Няма да има това, което назоваваме визи. Чакаме последователното заличаване на границите, отварянето на страните и построяването на общ свят на другарска основа “, сподели Глоба в изявление.

Астроложката обърна особено внимание на най-важните събития от 2022 година, които вълнуват целия свят. Тя означи, че спорът би трябвало да завърши, само че това няма да се случи толкоз скоро. В същото време 2023 година, съгласно нея, ще бъде най-трудната година за цялото човечество, а декември към момента е пред нас - един от най-критичните интервали в отиващата си година.

„ Активните дейности, когато има съществени закани, са краят на 22-ра година - началото на 23-та. Всички чакаха нуклеарен удар, не видях казус за това, тъй че, несъмнено, няма и да има ", изясни Тамара Глоба.

Астролооката акцентира, че всеки би трябвало да е подготвен за световни промени по света безусловно всичко ще се промени, цивилизацията ще се промени фрапантно, стопанската система ще се промени, освен логиката на психиката ще се промени.

“Хората, които са имали доста, в този момент още веднъж ще останат без нищо, а хората, които нямат нищо, в даден миг ще сграбчен в ръцете си нови неща – технологии, благоприятни условия, финансови потоци, основани на електронни системи ", заключи тя.

Преди това човечеството е излезнало от най-опасния астрологичен тунел през последните две десетилетия - интервалът сред две затъмнения на 25 октомври и 8 ноември.

Астроложката Олга Гранкина описа на руснаците дали са издържали този сериозен тест и какво следва. Известният съветски астролог Светлана Драган предизвести през октомври, че идващите месеци ще бъдат доста сложни за всички.

Първо ни чака сложен завършек на годината, а по-късно и неповторима пролет. Астрологът Татяна Борщ сподели, че идващият значим интервал ще ни чака през февруари 2023 година Ще се трансформира в самобитен вододел сред предишното и бъдещето.


Превод: БЛИЦ

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР