Следово куче се включи в издирването на Кристиян, който блъсна

...
Следово куче се включи в издирването на Кристиян, който блъсна
Коментари Харесай

И следово куче по дирите на момчето, блъснало туристи край Триград

Следово куче се включи в издирването на Кристиян, който блъсна туристи край девинското село Триград предходната седмица. Трети ден доброволци търсят момчето, само че няма диря от него.

Малко след среднощ в събота 16-годишният юноша блъсна с колата си туристи, като пострадаха четирима души, измежду които и шестгодишно момиче. Те са настанени в болничното заведение в Смолян. Момчето, което е било зад кормилото на автомобила с марка „ Ауди ", избяга.

Една от версиите, по които работи полицията, е, че момчето може да се е прибрало в София, където живее със фамилията си. Заради граничния регион, в който се намира селото, се прокрадна версия, че то може да е забегнало в Гърция.

В акцията по издирването на младежа са се присъединили десетки доброволци, горски чиновници ловджии, освен от Триград, само че и от прилежащите села. На крайник са и момчетата, които карат туристи с джипове до Орлов камък и до Вълчи камък.

" Все още нямаме диря от момчето, сътрудниците го търсят ", разяснява шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов.

Младежът е разгласен и за общонационално търсене.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР