След задочния спор между президента Радев и Красимир Каракачанов за

...
След задочния спор между президента Радев и Красимир Каракачанов за
Коментари Харесай

Каракачанов към Радев: Щом самолетите са скъпи, обади се на Тръмп

След задочния спор сред президента Радев и Красимир Каракачанов за цената на американските самолети, военният министър подлага на критика отношението на висшия главнокомандващ по тематиката в изявление пред ПИК.

" Ти си висш главнокомандващ, плюс това си бил началник на Военновъздушни сили. Ако искаш да бъдеш потребен, пробвай да окажеш помощ с нещо през институцията, която представляваш, а освен да критикуваш. Да, има доста неща, които и на мен не ми харесват в американското предложение за контракт. И във финансовите параметри и като отношение към нашата авиация. Но аз се пробвам нещо да трансформира в диалози и договаряния, а ти единствено критикуваш. Обади се Тръмп и пробвай да окажеш помощ. Военновъздушни сили не е моя персонална благосъстоятелност. Опитай да окажеш помощ с контактите си в Съединени американски щати ", декларира Каракачанов.

" Този проблем е от 8 месеца - това не му харесало, това не му харесало. Само неодобрение. Като не ти харесва, вдигни телефона на Тръмп, поискай среща с него и му кажи: Уважаеми сътрудник, цената е малко по-висока, има неща, които не са ми ясни, а аз запознат съм самолети. Но в това време не прави нищо и единствено подлага на критика. Разбирам да го прави общественият министър, само че това е висшият главнокомандващ ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР