След всяка провалена връзка си казвате, че следващият път ще

...
След всяка провалена връзка си казвате, че следващият път ще
Коментари Харесай

Ето 5 начина да спрете да избирате грешните партньори

След всяка провалена връзка си казвате, че идващият път ще е друго. След като намерите подобаващ сътрудник, в който се влюбвате, нещата стартират да се оказват също толкоз пагубни, както в предходните ви връзки. Започвате да се чудите дали в миналото ще бъдете щастливи, дали въобще в миналото ще попаднете на подобаващия сътрудник и дали ще спрете да се лъжете.
Всичко зависи от вас. Наистина е правилно, че ориста дефинира кого ще срещнете в живота си, само че вие сте тези, които дефинират към какви персони да клони сърцето ви. Ако ви се коства, че досегашният ви опит подсказва, че избирате несъответствуващи сътрудници, сигурно това е по този начин.
Когато неведнъж избираме сътрудници, които се оказват все несъответствуващи за нас е време да погледнем напълно почтено във вътрешността в себе си и да си отговорим на някои въпроси. Когато признаете пред себе си, че вършиме неверни избори в любовта, ще ви е по-лесно да последвате някои нови критерии при избора на сътрудник. Те може би ще ви оказват помощ да извършите верния избор идващия път.

1. Знайте какво тъкмо желаете.
Както умеете да определяте какви облекла да носите, каква кола да карате и в какво жилище да живеете, по този начин би трябвало да изградите и усет към връзките. Ако до момента все си падате по неприятни момчета, макар че знаете какъв брой несъответствуващи могат да бъдат те за вас, време е да измененията погледа си. Насочете го и към други типажи мъже. Помислете какво тъкмо желаете да ви се случи в бъдещето. Изяснете задачите си. Това ще ви помогне да избистрите и концепцията за типаж мъже, които биха се вместили в осъществяването на фантазиите ви в любовта и персоналния живот.

2. Вгледайте се деликатно в предишното си.
Този мъчителен способ в действителност оказва помощ доста да изясните от какво имате потребност и къде грешите. Направете обстоен разбор на предходните си връзки и сътрудници. Опитайте се да откриете общите черти сред тях. Потърсете и личните си неточности. Анализирайте държанието си. Признайте пред себе си къде сте сбъркали и се пробвайте да извършите тактика за смяна на самите себе си.

3. Не игнорирайте алените знамена.
Червените знамена са тези сигнали, които човек вижда и които му подсказват, че нещо не е наред. В доста случаи умишлено или не пренебрегваме алените знамена, тъй като не ни се желае да признаем, че и този път сме попаднали на несъответствуващ човек. Извиняваме го за държанието му, убеждаваме себе си, че той ще се промени или че реакцията му е моментна. Опитваме се да си повярваме, че не сме създали неверен избор и този път. А даже се убеждаваме, че си внушаваме и прекаляваме с придирчивостта. Всички тези подходи са неверни и ни тласкат още веднъж и още веднъж в прегръдката на токсичните връзки, несполучливите връзки и партньорства, които ни отдалечават от щастието.

4. Слушайте приятелите си.
Една от най-честите неточности, които доста хора вършат в любовта, е да пренебрегват мнението на приятелите си. Те обаче могат да погледнат на нещата в профил, без да са поставили розовите очила на любовта. Преценката на околните ни доста постоянно е вярна, а съзнателното инатене и отбиване на мнението им нееднократно се оказва неверен избор и неправилна тактика. Вслушвайте се в мнението на приятелите си. Много постоянно те са прави.

5. Не се опасявайте да бъдете сами за известно време.
Самотата е плашеща. Много хора се пробват да бъдат във връзки или да остават в токсични такива, единствено с цел да не са сами. Да си самостоятелен не значи автоматизирано да си трагичен или несбъднат човек. Ако съумеете да сте в естетика със себе си без значение дали сте сами или сте в двойка, това ще ви помогне да се чувствате по-добре, а и да привлечете верните за вас сътрудници в бъдеще.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР