След всички лоши новини, с които напоследък е засипан националният

...
След всички лоши новини, с които напоследък е засипан националният
Коментари Харесай

Тодор Алексиев може да се върне в националния отбор

След всички неприятни вести, с които в последно време е засипан националният тим по волейбол, най-сетне е ред и на хубавите. Въпреки, че не взе присъединяване в Лигата на нациите, вероятността посрещачът Тодор Алексиев да се завърне в състава на Пламен Константинов за международното състезание остава.

" Видях се с Тодор Алексиев. Със сигурност, в случай че може, той ще пристигна да помогне. Не знам какво са си говорили с Пламен и какво са се разбирали. Тошко направи страховит сезон в Гърция, игра доста добре и стана първенец. Каза ми, че се усеща добре и може да помогне. Ние като федерация си избираме треньор, надлежно треньорът си избира щаб и ние разчитаме на това, което ни каже той. Иначе за какво да си избираме треньор, в случай че би трябвало ние да му споделяме какво би трябвало да прави. По принцип както споделя Пламен, за един играч, който е над 30 години, влизането в спортна форма е по-трудно.

 България съкруши Аржентина с 3:0

Един треньор желае да употребява състезателя на максимума от опциите му. Всеки треньор си има виждане. Ако погледнем гледните точки, Пламен е прав за себе си, Тошко може би е прав за себе си. Той споделя, че на него ще му стигне времето, с цел да влезе в темп. ", разкри пред BGvolleyball.com Любо Ганев.

 Тодор Алексиев подписа контракт за 1 сезон с Олимпиакос
Припомняме ви, че Тодор Алексиев не стартира подготовка с националите при започване на май. Селекционерът на отбора Пламен Константинов пък разгласи, че няма да прави промени в състава за международното, което изключи Алексиев от сметките му.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР