След впечатляващия старт на Световно първенство по футбол 2018, средният

...
След впечатляващия старт на Световно първенство по футбол 2018, средният
Коментари Харесай

Мачовете от Световното първенство по футбол 2018 днес

След впечатляващия старт на Световно състезание по футбол 2018 , междинният пръст на Роби Уилямс и пердаха, който Русия нанаесе на Саудитска Арабия с 5:0, ден №2 на шампионата продължава с 3 извънредно любопитни дуела.
Програмата стартира в 15:00 часа българско време, когато в Екатеринбург един против различен се изправят двата любимеца в Група " А " на Мондиал 2018 - Египет против Уругвай. Срещата може да гледате по Българска национална телевизия и Българска национална телевизия HD, а в случай че нямате тази опция може да следите дуела НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG.
Реакциите на Владимир Путин при ударния старт на Русия на Световното състезание 2018 (ВИДЕО + СНИМКИ)
В 18:00 часа пък стартира един от мачове, които съставляват доста сериозна загадка - Мароко против Иран. Двете селекции ще играят в Санкт Петербург и ще може да ги гледате по Българска национална телевизия, Българска национална телевизия HD, както и да ги следите на нашия уебсайт за Световното състезание.
Черешката на тортата несъмнено е на Олимпийския стадион в Сочи, където един против различен се изправят последните два европейски първенеца - настоящият Португалия и този от 2008 и 2012 година Испания. Безспорно това е дерби №1 в груповата фаза, а срещата стартира тъкмо в 21:00 часа българско време. Битката може да гледате в ефира на Българска национална телевизия, както и да я следите НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG.
Вижте цялостната ТВ стратегия на Световното състезание по футбол 2018!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР