След въвеждането на своя протокол от втори слой, Shibarium, мрежата

...
След въвеждането на своя протокол от втори слой, Shibarium, мрежата
Коментари Харесай

Robinhood изкупува Шиба Ину – над 70% ръст на притежанията за 20 дни

След въвеждането на своя протокол от втори пласт, Shibarium, мрежата Shiba Inu (SHIB) означи стеснен напредък. Въпреки това няколко физически и юридически лица продължиха да демонстрират интерес към токена. 

Robinhood, известна компания за търговия, позната с това, че е третият по величина собственик на Биткойн, неотдавна притегли вниманието заради забележителното нарастване на притежаваните от нея SHIB токени. Понастоящем Robinhood има общо 34.134 трилиона токена SHIB с приблизителна стойност $272.07 милиона.

Тези последни статистически данни отразяват забележителен скок, настъпил в границите на единствено 20 дни. На 10 август компанията притежаваше към 20 трилиона SHIB токена, оценени на почти $197.40 милиона.

В рамките на този къс интервал Robinhood усили SHIB притежанията си с още 14.086 трилиона токена, което съставлява удивително нарастване от 70.4%.

Това повишаване съответства с общественото обновяване на Shibarium, което докара до спекулации, че това събитие може да е асъдействало за забележителното повишаване на SHIB активите на Robinhood.

Освен това си коства да се означи, че тези средства съставляват SHIB притежания, непокътнати от Robinhood за салдата по сметките на потребителите. Комисията за скъпи бумаги и фондови тържища на САЩ(SEC) изисква балансите на криптовалути в платформата да бъдат изцяло обезпечени на база 1:1.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР