След въвеждането на изискване за зелен Covid сертификат два пъти

...
След въвеждането на изискване за зелен Covid сертификат два пъти
Коментари Харесай

Анкета в "Пирогов": Какви са мотивите на хората за Covid ваксинация

След въвеждането на условие за зелен Covid документ два пъти е повишен ползата към имунизация в пункта на болница " Пирогов ", сподели инспекцията на кореспондент на „ Хоризонт “.

Дошлите да се имунизират против Covid - 19 дефинираха организацията като добра: " Бързо става. Добре е. Няма опашка ", уточни един от тях, а други споделиха претекстовете, които са ги предиздвикали да дойдат през днешния ден за доза ваксина:.

" Заради вчерашните ограничения, които бяха взети, взех решение да се имунизирам " ;

" Аз бях решила отпреди, само че все отлагах, а в този момент към този момент на фитнес не можеш да вървиш, в заведенията не можеш да влезеш, не става по този начин, а и сутринта изписвах татко ми от " Пирогов " със болести, на възраст и докторът сподели: " Ваксинирайте го незабавно, каквото изберете, все е добре " и аз взех решение, че няма да очаквам повече " ;

" Вчера като че ли не си дадох сметка, че дотолкоз са насилствени ограниченията, само че през днешния ден получих информация  от службата, че за там би трябвало да имам зелен документ или негативен PCR тест, тъй че избрах ваксина, тъй като PIR пробата важи единствено три дни, което е незадоволително " ;

" Не съм антиваксър, 50 на 50 бях дали да се имунизирам,  или не, през днешния ден взех решение, тъй като работата ми го постанова. Аз бях осведомен по принцип, че рано или късно по някакъв метод ще бъдем притиснати да се имунизираме и защото работата ми го постанова - пътувания, по-лесно действие, връщане към естественият живот ".

" Преболедувах пролетта и по тази причина малко по-късно трябваше да се имунизирам. Българинът е неизпълнителен и мисля, че трябваше да се вкарат такива строги ограничения, нека да са сполучливи ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР