След вълната от критики по света и в Съединетите щати,

...
След вълната от критики по света и в Съединетите щати,
Коментари Харесай

Тръмп вече не разделя семейства

След вълната от рецензии по света и в Съединетите щати, американският президент Доналд Тръмп отстъпи и постави завършек на разделянето на деца мигранти от родителите им при нелегално влизане в страната.

Държавният глава сподели, че е бил повлиян от гледката на разграничените фамилии.

Документът обаче не взема решение казуса с деца, които към този момент са разграничени от родители им. По публични данни сред 5 май и 9 юни са били разграничени повече от 2300 деца и родители.
Доналд Тръмп: Искам да реша казуса с разделянето на мигрантски фамилии Президентът на Съединени американски щати разгласи, че скоро ще подпише "нещо " с тази цел
Съвсем дребни момчета и девойки бяха държани в кафези – условия, които доста наблюдаващи съпоставиха с концентрационни лагери. Специалисти предизвестиха, че претърпяното от задържаните деца може да им нанесе контузия за цялостен живот.
Снимка: Reuters
През последните дни републиканците се опитваха да защитят скандалната мярка с претекста, че твърдото отнасяне ще откаже мигрантите, тръгнали към Съединени американски щати. Повечето от тях обаче поемат по пътя си опасности, които са доста по-големи от арест и заради това е мъчно да се чака сериозна смяна в статистиката.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР