След успешното завръщане на „Сладко отмъщение“ в ефира на NOVA,

...
След успешното завръщане на „Сладко отмъщение“ в ефира на NOVA,
Коментари Харесай

Сладко отмъщение за Ивана - slava.bg

След сполучливото завръщане на „ Сладко възмездие “ в ефира на NOVA, паметното предаване с водещ Влади Априлов продължава да предизвика и тества търпението на родни звезди. Новата жертва тази седмица е певицата Ивана, която преди 18 години за първи път пада в клопката на шоуто. Тогава тя влиза в ролята на водеща в документален филм за осиновяването на екзотично животно от Софийския зоопарк, попадайки в редица комични и непредвидени обстановки.

В новия сезон на предаването Ивана възнамерява да прекара страховит ден с щерка си на рождения ѝ ден, само че не подозира, че ще се окаже основното настоящо лице в същински кино сюжет. Първо певицата ще се срещне със собствен правилен почитател, който мечтае да бъде част от музикалната промишленост. Изненадите няма да спрат до тук, тъй като следва среща с още един натрапен посетител, който е подготвил незабравима изненада, обвързвана с персоналния автомобил на певицата.

Какво ще се случи по време на най-нестандартния фамилен празник, на който Ивана в миналото е участвала, вижте този четвъртък от 22.00 ч. по NOVA.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР