След успешния старт на новия седан PEUGEOT 508, носител на наградата

...
След успешния старт на новия седан PEUGEOT
508, носител на наградата
Коментари Харесай

НОВИЯТ PEUGEOT 508 SW ВЕЧЕ Е В БЪЛГАРИЯ

След сполучливия старт на новия седан PEUGEOT 508, притежател на премията „ Кола на годината “ в България, PEUGEOT стартира SW версията.

Новият PEUGEOT 508 SW пренаписва всички елементи на дизайна в мощно конкурентния пазар на комби моделите от сегмент D, черпейки ентусиазъм от моделите „ шутинг брейк “. Дизайнът на новия PEUGEOT 508 SW е впечатляващ със снижения спортен силует на модела и вратите без рамки. Той представлява съвършено комбиниране на спортна грациозност и деловитост, осигурявайки обилно пространство за пътниците и огромен, леснодостъпен багажник.

Заложена надълбоко в ДНК-то на Марката, отличната ходова част на новия PEUGEOT 508 SW съчетава удивително пътно поведение и съвършен надзор върху придвижванията на каросерията.

Новият PEUGEOT 508 SW е оборудван с най-новото поколение PEUGEOT i-Cockpit за високотехнологично, привлекателно и елегантно прекарване. Той притежава най-новото потомство системи в помощ на водача в сходство с новите изисквания на EuroNCAP. В взаимозависимост от версията оборудването включва инфрачервената система Night Vision - Нощно виждане (уникална в сегмента) и адаптивен автопилот в композиция с помощник за придържане в лентата – същинска стъпка в посока самостоятелно шофиране.

Новият PEUGEOT 508 SW се задвижва от новото поколение мотори PureTech и BlueHDi (широко оборудвани с технология SCR):

Две бензинови версии с 1,6-литровия двигател PureTech:
• PureTech 180 S&S EAT8,
• PureTech 225 S&S EAT8.

Четири дизелови версии с 1,5-литровия и 2,0-литровия мотори BlueHDi:
• BlueHDi 130 S&S с 6-степенна механична скоростна кутия,
• BlueHDi 130 S&S EAT8,
• BlueHDi 160 S&S EAT8,
• BlueHDi 180 S&S EAT8.

Всички тези мотори към този момент дават отговор на стандарта Euro6.d-temp, който предхожда изискванията на стандарта Euro6.d, влизащ в сила от януари 2020, и изключително на изискванията за излъчванията на азотни оксиди. CO2 излъчванията са най-хубавите в своя клас и са съобразени с новите технически системи на процедурата WLTP, която търси съответствие сред утвърдените равнища на разход на гориво и равнищата при приложимост в реални условия.

Новият PEUGEOT 508 SW се предлага в България на цени от 55 546 лв..

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР