След успешния експеримент на НАСА по създаване на изкуствени цветни

...
След успешния експеримент на НАСА по създаване на изкуствени цветни
Коментари Харесай

Уфолози разкриха таен заговор между НАСА и американското правителство

След сполучливия опит на НАСА по основаване на изкуствени цветни облаци в земната атмосфера, уфолози още веднъж заговориха за проекта  Blue Beam ( " Син лъч " ). Те настояват, че опитът, който в галактическата организация дефинираха като „ ранни фойерверки за Деня на Независимостта ”, в действителност е инспекция по какъв начин биха реагирали хората при вероятно извънземно настъпление. По данни на американските управляващи, след изстрелването на ракетата Malemute, разпръснала над земната повърхнина червени, сини и зелени луминисцентни облаци, в полицията са постъпили 2 000 позвънявания и фотоси от изплашени жители.



Американците, които имат вяра в плана Blue Beam, настояват, че в един прелестен ден американското държавно управление благодарение на НАСА, ще употребява технология за основаване на подправени паранормални събития – великански холограми, която сега се създава в секретни лаборатории и е способна да накара земляните да повярват в извънземно настъпление или апокалипсис.

По думите им, държейки хората в непрестанен боязън, държавното управление желае да концентрира още повече власт в ръцете си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР