След уикенд без кой знае какви дербита в топ 5

...
След уикенд без кой знае какви дербита в топ 5
Коментари Харесай

Европейски дербита с Betway - кой ще триумфира в Рим, Лондон и Амстердам |

След уикенд без кой знае какви дербита в топ 5 на европейските шампионати още веднъж е време за висок адреналин с коефициентите на . Третата седмица на март предлага три страхотни дуела, които не трябва да пропускате.

Първо се насочваме към Серия А. Предстои дербито на Рим, известно като Дерби каузи Капитале. Един против различен ще се изправят Лацио и Рома, което е конфликт сред петият и седмият в класирането. Римските “орли ” имат 49 точки, до момента в който “вълците ” изостават единствено на една от градския противник и са равни по актив с Аталанта. Очаква ни равносилен мач, само че въпреки всичко победа за Рома е оценена на 2.40, до момента в който триумф на Лацио носи коефициент от 3.00. Първата среща сред двата тима през сезона приключи 3:2 за “орлите ”, а Рома има единствено една победа в последните пет издания на дербито. Може да се насочите и към търсенето на над 2,5 гола в мача, което носи възвръщаемост над 1.80, а да има голове и в двете порти е към 1.65. Само в три от последните седем мача сред двата отбора головете бяха под 2,5. Хвърлете погледа и на коефициента да има дузпа в мача, който е близо 3.00, защото в три от последните седем дербита имаше углавен удар. Обърнете внимание формата на двата тима. Рома е без загуба в осем следващи срещи, а Лацио позволи единствено едно проваляне за този интервал – домакинска загуба от Наполи с 1:2.

Още едно столично дерби - от Италия се пренасяме в Англия

В същия ден, само че в Англия откриваме друго хипотетично представление – лондонското дерби сред Тотнъм и Уест Хем. И тук разликите сред двата противника е доста дребна. “Шпорите ” са осми с 45 точки, а “чуковете ” имат с три повече от тях и заемат шестата позиция. Betway дефинира Тотнъм за с 1.70, до момента в който успеха на Уест Хям е оценена на 4.50. Тотнъм обаче е неуверен вкъщи, като загуби две от последните си три семейства, само че пък завоюва единствено една точка от последните си три визити. Само едно от последните девет дербито приключи без победител – 1:1 през 2018 година В четири от последните шест мача сред двата тима имаше над 2,5 гола. Сега тази алтернатива ще ви донесе коефициент от порядъка на 1.70.

Класиката Аякс - Фейенорд също си заслужава

На 20 март поглеждаме и към Ередивизия, тъй като е време за Де Класикер. Това е огромното дерби на Нидерландия – Аякс против Фейенорд. Амстердамци са водачи в класирането с две точки повече от ПСВ, а ротердамци са трети, само че към този момент изостават на осем точки първото място. Победата на Аякс носи към 1.45, до момента в който успех на гостите е оценен на 6 за 1. По-рано през сезона Аякс завоюва дербито с 2:0 и е в серия от пет следващи триумфа против огромния си противник. Освен това Фейенорд не е вкарал гол на Аякс в пет следващи дербита, като за последни завоюва с 6:2 през 2019 година. В последните дерби имаше седем жълти картона, а с почитатели по трибуните зарядът ще е още по-голям, тъй че погледнете и коефициентите за картони преди началото на срещата. Само в две от последните седем издания на дербито станахме очевидци на под 2,5 гола. Затова ставката за над 2,5 гола е скромните 1,30, по тази причина поглеждаме към опцията над 3,5 гола, която е носи към 1,85.

Чакането с Betway несъмнено си заслужаваше. Топ дербитата са тук, а с коефициентите на новата бетинг платформа удоволствието от футбола е още по-голямо
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР