След третата си регресия, Венета Райкова все още е под

...
След третата си регресия, Венета Райкова все още е под
Коментари Харесай

Венета Райкова пак се подложи на регресия

След третата си регресия, Венета Райкова към момента е под въздействие на страстите. Тя споделя, че за следващ път се е видяла с астролога и нравствен преподавател Гал Сасон, с който са другари от години. Всеки път, щом пристигна в България, Сасон разисква планетните въздействия с русокоската.

 

При последната им среща, Венета решила да му се довери за внушаемост и споделя, че чувството по-късно било завладяващо и я държало в продължение на дни.

Тя отбелязва, че съгласно астролога идната година ще е много сложна и турбулентна. Отказва обаче да показа повече детайлности за третата си регресия. По всяка възможност ги пази в загадка към този момент, с цел да ги разкрие повече, щом се освободи от страстите.

 

По време на първата си внушаемост тя видяла напълно ясно гибелта си и разяснява, че не могла да осъзнае какво се случва. Допълва, че било необикновено прекарване – видяла се като боец, който намушкали в корема по време на борба и починала. По време на сеанса, Гал Сасон й споделил, че в предходен живот е губила дете и заради тази причина в този момент трепери над сина си.

 

Убедена е, че това, което сме претърпели в предходни животи оказва голямо въздействие на сегашния ни. По време на втората регресия пък научила кой е килърът й от предходен живот. Събитията към насилствената й гибел се случили преди няколко века във Франция. Твърди, че човек, към който изпитвала усеща в сегашния си живот, я е удушил в предходен. Вероятно засяга човек, с който е била във връзка след развода си и признава, че продължава да е в огромни размишления.

 

Към днешна дата Райкова към този момент не има вяра в любовта. По думите й след избрана възраст хората стопират да бъдат лековерни и стават по-прагматични, а не сантиментални. Иначе има вяра освен в регресията и астрологията, а и в картите Таро. Наскоро самата тя пусна на пазара „ Карти на Съдбата “, които се радват на голям триумф и първите два тиража били разпродадени за часове. Твърди, че е изпитала картите върху себе си и добавя, че са доста мощни и точни.

 

След тежкия интервал, който Венета Райкова претърпя през последната година и половина, в този момент се усеща като преродена и е в подготвеност да посрещне по-щастливи и спокойни дни. Надява се житейските тествания да са останали зад тила й, с цел да може да се наслаждения на подаръците, които ориста й е подготвила.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР