След толкова години работа сега съм насочена към себеразвитието си.

...
След толкова години работа сега съм насочена към себеразвитието си.
Коментари Харесай

Мегз: За първи път ми се случи да отида в магазин и да опитам да се облека с чужд бранд

" След толкоз години работа в този момент съм ориентирана към себеразвитието си. 10 години за мен нямаше персонален живот. Погледът ми не беше извърнат към градене на семейство и други значими неща от живота. Сега съм подготвена и се усещам доста щастлива. "

" Имам човек до себе си и той доста ме поддържа. Това е, което мога да кажа. Сега чувствам, че за първи път ме има ", откровеничи Каканашева пред " България през днешния ден ".

Мегз претърпя същинска промяна. Преди малко повече от година затвори бизнеса си с облекла, който бе градила над 10 години. Премества се да живее в Дубай и сега членува в най-голямата йога организация в света, отговаряйки за стратегическото развиване на плановете в Европа.

" 10 години бях известна с работохолизма си. Сега обръщам внимание на себе си, само че си признавам, че марката ми липсва. За първи път ми се случи да преживея да отида в магазина и да се опитам да се облека с непознат бранд. Не се получи. Затова в този момент шия облеклата, които нося, на ръка ", добавя дизайнерката.

Към днешна дата към момента се водят каузи за укрити налози и лихви върху тях за времето, в което Миглена се занимава с произвеждане и търговия на облекла. Данъчна проверка на активността й открила, че дизайнерката разполага с 46 компании на свое име, като осъществявала фиктивни покупко-продажби сред тях, с цел да избегне дължимите данъци в размер на 800 хиляди лв..

" Не съм укривала налози. Държавата преглежда доста мои компании, които са работили като едно - там е точката на спор, дали това са пари на едно сдружение или на 50.  Водят се доста каузи, само че огромна част от тях са извоювани от моя страна, други към момента се водят. Не се усещам " погната “, институциите си правят работата “, безапелационна е МЕГЗ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР