След точно 20-дневна пауза футболният тим на Хебър постави днес

...
След точно 20-дневна пауза футболният тим на Хебър постави днес
Коментари Харесай

И Хебър започна тренировки

След тъкмо 20-дневна пауза футболният отбор на Хебър сложи през днешния ден публично начало на зимната си подготовка. В края на предходната седмица хебърци се събраха на стадион „ Георги Бенковски”, като в продължение на 2 дни им бяха направени съществени медицински и функционални проучвания.

Добрата вест за треньорът Николай Митов е, че резултатите на всички футболисти са в границите на нормата и от през днешния ден те започнаха в съвсем цялостен състав с тежките физически натоварвания.

Изключение направиха единствено двама - Стойчо Папазов и Веселин Марчев. Първият ще тренира първоначално по самостоятелна стратегия, защото към момента не е изцяло подготвен след хирургическата намеса на коляното, която му бе направена през есента. Марчев пък ще претърпи интервенция на " футболна болест " и ще възобнови занимания след 2 седмици.

С тима подготовка стартираха две от общо трите зимни попълнения – Димитър Законов (Поморие) и Георги Стоичков (Септември-Сф). През зимната пауза Хебър се раздели с Атанас Велев – Крауч и Георги Недялков-Жилета.

До края седмицата хебърци ще упражняват на клубната си база в Пазарджик, а рано сутринта в понеделник (13-ти януари) ще отпътуват за Анталия, Турция, където ще се организира главната част от зимната им подготовка. На лагера в южната ни съседка Хебър ще изиграе цели 6 контроли.

По време на спарингите Николай Митов ще тества общо 26 футболисти в избистряне на главния състав, с който пазарджиклии ще излезнат в първия си формален мач за 2020-та против Спартак(Варна) на 15-ти февруари.

„ Зелените” ще се завърнат вкъщи на 6-ти февруари и до началото на втория дял от шампионата ще се готвят на стадион „ Георги Бенковски”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР