След тежките катастрофи от последните месеци експерти, заместник-министри и главният

...
След тежките катастрофи от последните месеци експерти, заместник-министри и главният
Коментари Харесай

Иван Гешев и експерти обсъждат мерки за пътната безопасност НА ЖИВО

След тежките произшествия от последните месеци специалисти, заместник-министри и основният прокурор Иван Гешев се събраха на полемика по ограничения, с които да се постави завършек на войната по пътищата.

На срещата, проведена от Института за пътна сигурност, се чака да бъдат показани резултатите от дейностите на институциите досега и какво следва оттук насетне.

Само във вчерашния ден станаха две тежки произшествия на автомагистрала „ Тракия ”. При тях двама души бяха ранени. Една жертва и деветима потърпевши пък е тъжната равносметка след случай, станал в нощта против сряда край София.

„ Нито една институция не може да е мощна сама. Изключително значимо е взаимоотношението сред управляващите за реализиране на постоянен резултат в битката против войната на пътя ”, сподели обвинител номер 1 при започване на срещата. И добави, че у нас има съществени законодателни пропуски и е добре да приемем бързо потвърдили своята успеваемост европейски практики.

Шефът на Инситута за пътна сигурност Богдан Милчев също означи, че има проблем с нарушената връзка сред инситуциите. Според него политическата неустойчивост също е фактор, който въздейства на сигурността по пътищата.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР