След срещи на съпругата на президента Десислава Радева и представители

...
След срещи на съпругата на президента Десислава Радева и представители
Коментари Харесай

След срещи на Десислава Радева в училища просветното министерство напомни, че е нужно съгласуване с институции и родители

След срещи на брачната половинка на президента Десислава Радева и представители на сдружението й " Живата вода на България " с възпитаници в учебни заведения в отсъствието на шефове и учители в Министерството на образованието и науката (МОН) са постъпили запитвания от родители и медии за формата на тези визити, оповестиха от ведомството за " Дневник ".

" В тази връзка МОН изпрати към районните ръководства на образованието писмо, с което се припомнят разпоредбите за визити в институциите от системата. Тези срещи следва да се случват след авансово координиране с министерството и/или с началника на съответното районно ръководство, когато не става дума за представители на държавните институции. Индивидуалните диалози на неправителствени организации с възпитаници, на територията на учебното заведение, следва да се организират след приемане на осведоменото единодушие на родителите. Снимки и видеорепортажи с възпитаници следва да се вършат с тяхно единодушие и когато шефовете са осведомени с задачата на фотосите или видеорепортажите ", обясниха от ведомството.

От МОН допълниха, че сдружението на Радева е осъществило срещи на територията на Велико Търново и Сливен.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР