След среднощна проверка за нивата на шума на Южния плаж

...
След среднощна проверка за нивата на шума на Южния плаж
Коментари Харесай

Симеонов отново в акция срещу шума в „Слънчев бряг”

След среднощна инспекция за равнищата на шума на Южния плаж в курорта Слънчев бряг, вицепремиерът Валери Симеонов разяснява, че " резултатите са неприятни ".
Валери Симеонов приказва в Поморие за инспекцията на старта на туристическия сезон на Южния плаж в " Слънчев бряг ", почнала два часа след среднощ. По думите на вицепремиера от четирите заведения, тествани персонално от него нощес, три са били в нарушаване, а едно е било затворено. Издадени са им констативни протоколи. 



Симеонов се закани едно от заведенията,
при които измерванията са фоновия звук са показали надвишаване на допустимите правила, при последваща инспекция да бъде запечатано . " Това е ситуацията. Трудно се вкарват в път хора, привикнали да печелят от беззаконието ", сподели още Симеонов. По думите му обаче резултатът от инспекциите в курорта към този момент е забележим.



" Две от заведенията са заградили региона към тях като преместваеми обекти. Тези мутри-тарикати са ги създали като голям бункер , а нямат право. В понеделник ще сезирам Министерството на туризма, РДНСК-Бургас и Община Несебър з а унищожаване на тези заграждения, сподели Симеонов. Той разгласи, ч е идната седмица заведенията на Южния плаж в Слънчев бряг ще бъдат тествани и от РДНСК-София.

По отношение на облагането на а партхотелите Симеонов заяви, че законопроектът към този момент е импортиран и следва да се прегледа в пленарна зала.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР