След смъртта на мама, а след това и на татко,

...
След смъртта на мама, а след това и на татко,
Коментари Харесай

17-годишно момиче само отглежда петте си братя и сестри

След гибелта на мама, а по-късно и на баща, 17-годишната Саманта се грижи сама за петте си братя и сестри.

През 2013 година в огромното заедно семейство на Родригес се случило тъжно събитие – майката умряла от рак на шийката на матката. От всички деца единствено най-голямата Саманта си я спомняла и ужасно се тормозила от загубата на най-близкия си човек. Седем години по-късно болката от загубата към момента била мощна при момичето.

Три години след кончината на майката се разболял тежко и бащата – той бил диагностициран с лимфом, Саманта спряла да върви на учебно заведение, с цел да се грижи за татко си. След време умрял и той и децата останали сираци.

Петте малолетни деца трябвало да бъдат отведени в подслон, само че 17-годишната Саманта не можела да допусне това. И момичето решило да се грижи за тях сама. Вярно, баба им към момента била жива, само че заради напредналата си възраст не можела да се грижи за толкоз доста деца.

Саманта се заела напълно с възпитанието на братята и сестрите си. Тя им приготвяла храната, водела ги на учебно заведение, лекувала ги, пособия им с домашните и правела всичко като майка им.

 братя-и-сестри

Семейството живеело от обществени помощи. Саманта работела и като сервитьорка, само че парите едвам й стигали.

След време момичето съумяло да приключи учебно заведение и даже постъпила в лицей задочно, с цел да покаже на по-малките деца какъв брой значимо е да получиш положително обучение.

В последна сметка момичето съумяло да размени двамата родители, а братята и сестрите й шеговито я наричали „ мама-татко “.

Момичето счита, че фамилията е най-важното в живота, а не материалните богатства. Без любовта и поддръжката на околните няма благополучие.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР