След редицата чалгаджийки и манекенки, Мадам Искрено и лично“ –

...
След редицата чалгаджийки и манекенки, Мадам Искрено и лично“ –
Коментари Харесай

Миглена Ангелова се дипломира с три специалности по психология

След редицата чалгаджийки и манекенки, Мадам „ Искрено и персонално “ – Миглена Ангелова, също хвърли око на все по-модерната в последно време специалност на психолог. След като е приключила онлайн университет в Русия, Ангелова към този момент е квалифициран психолог, освен това с цели 3 специалности.

 

Тя побърза да се похвали, че оценката й от държавния изпит е отлична и е мноооооооооого добра като експерт. Феновете й се втурнаха да я поздравяват, а някои се пошегуваха, че ще има доста пациенти. Ангелова обаче ги поправи, че в тази област няма пациенти, а единствено хора, които работят върху проблемите си.

 

Тв звездата от близкото минало обаче пропусна да заяви в обществената мрежа кой тъкмо университет е приключила. За сметка на това го е направила в личния й уебсайт, от който излиза наяве, че образователното заведение, дало й квалификацията е основано в Русия – Международен онлайн институт по логика на психиката SMART.

 

Първата й компетентност, получена във ВУЗ-а преди броени дни, е „ Практическа логика на психиката “. Обучението по нея е траяло 14 месеца.

Втората компетентност е „ Бизнес логика на психиката “, която съгласно информацията на уеб страницата е с дълготрайност 8 месеца.

Третата е „ Гещалт терапия “, където образованието също е 14 месеца. Тази терапия предизвиква към разкриване на личен смисъл, слагане на лични цели и правене на персонални избори, разглеждайки индивида като комбиниране от психологични, прочувствени, физически и сетивни процеси, проявяващи се в съответния миг.

 

Ангелова дава обещание, че ще стартира да ползва научените познания и на процедура незабавно след Нова година и даже разгласи график за записване за съвещания. Твърди, че организира лечения против бодърствуване, тревога, паник офанзиви, боязън от промени и други

Амбициозната брюнетка още занапред предвкусва триумфа в новото си амплоа.

Източник: Уикенд

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР