След развода по италиански, започнат от г-н Трифонов, започнаха да

...
След развода по италиански, започнат от г-н Трифонов, започнаха да
Коментари Харесай

Михаил Миков: Участието на БСП в това дясно управление ѝ донесе негативи

" След развода по италиански, стартират от господин Трифонов, започнаха да излизат много неприятни миризми от кухнята на властта, започнаха да хвърчат мръсни кърпи, започнаха замеряния с мръсна посуда. "

Този коментар направи Михаил Миков - някогашен ръководител на Народното събрание, някогашен водач на Българска социалистическа партия, някогашен министър на вътрешните работи и дълготраен парламентарист, по БНР.

Самото присъединяване на Българска социалистическа партия в това дясно ръководство ѝ донесе негативи, а в този момент този развой ще се завърши, акцентира Миков.

Резултатите от предварителните избори есента ще бъдат доста тежки за Българска социалистическа партия, предвижда Миков и добави, че няма по какъв начин държавното управление да издържи до локалните избори следващата година.

Правителство на малцинството, каквото се пропагандира от премиера, е функционалност на опозицията, посочи той и попита " дали няма да има финтове посредством неявяване на народни представители да се поддържа някакво болшинство ".

Ще имаме държавно управление на ситуативните покупко-продажби, счита някогашният водач на Българска социалистическа партия.

По думите му Българска социалистическа партия е изгубила левия си образ и би трябвало да спрем да си представяме, че тя е достоверният представител на левицата.

Според Михаил Миков от ден на ден се затвърждава чувството, че става дума за препирня за пари и постове.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР