След раздялата с Николета Маданска на Венелин Петков не му

...
След раздялата с Николета Маданска на Венелин Петков не му
Коментари Харесай

Шокиращ обрат след раздялата с Маданска! Венелин Петков пак ...

След раздялата с Николета Маданска на Венелин Петков не му остава друго, с изключение на да се върне при тогавашната си обич Гена Трайкова, с която бяха дълги години и водещи на новините по bTV.

Двамата някогашни сътрудници в последно време показват топли усеща един към различен, от което си проличава, че са възобновили връзката си и са си дали прошка обидите в предишното. Поне по този начин наподобява в профил.



 

50-годишният Петков не съумя да задържи до себе си красивата Николета Маданска, която му роди и две деца, а разрива в връзките им се случил още през лятото, когато тя напуснала къщата му в Бистрица и отишла да живее при родителите си в село Лозен дружно с двамата си сина.

Близки до Маданска разкриват, че една от аргументите за краха на любовните им връзки с някогашния началник в bTV бил сложния му темперамент, който май само можела да търпи по-дълго точно някогашната новинарка Гена Трайкова, която за разлика от Петков, по този начин и не съумява към момента да свие фамилно гнездо, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР